Miért

Miért jelentkezz a MÁOK Állatorvosi Praxisvezető posztgraduális képzésre?

 

  1. Mert olyan mai, friss, magyarországi, állatorvosi viszonyokra kidolgozott ismereteket kapsz, amiket azonnal alkalmazhatsz a gyakorlatban.
  2. Mert majdnem teljesen online jut el hozzád a tudás. Nincs bevételkiesés, nincs helyettes-keresgélés, nincsenek csalódott V.I.P. páciensek!
  3. Mert egy olyan csapat (szakvizsga eseti bizottság) állította össze a tematikát és kérte fel az előadókat, akik maguk is állatorvosi praxist vezetnek, napi szinten dolgoznak állatorvosként, tehát maguk is nap mint nap szembesülnek a praxisokban felmerülő problémákkal. Van köztük lovas, tehenes, kisállatos, kijárós és rendelőtulajdonos, nagy- és minipraxist vezető, nő és férfi, a múlt – és ebben a században végzett, orvoslátogatóként sokat látott, fővárosi és vidéki. Egyszóval elég reprezentatív minta…
  4. Mert a Kamara vezetősége úgy határozott, hogy olyan árat kérjen ezért az egyedülálló tanfolyamért, ami messze a piaci értéke alatt van, hogy minden érdeklődő praxisvezetőhöz eljuttathassa.
  5. Mert ha nincs PhD vagy szakállatorvosi végzettséged, illetve nem dolgozol minimum 20 éve a szakmában, akkor valószínűleg ez a legegyszerűbb lehetőség, hogy 2022-től önállóan praxist vezethess.