Hogyan lehet hozzáférni a tananyagokhoz majd?

A képzés 5 modulból áll, modulonként kb. 10-14 előadásból. Az előadásokat hetente töltjük fel, de nem muszáj azonnal megnézni, össze is lehet várni többet (bár véleményem szerint érdemes tartani az ütemet, mert nehéz lesz behozni).
Lesznek csak írásos előadások, és lesznek olyanok, amelyek írott anyagból ÉS hozzájuk tartozó videó anyagból állnak. A vizsgakérdések csak az írott anyagokból lesznek (tehát az is le tud vizsgázni, aki egy videót sem nyitott meg – a videók inkább a könnyebb megérthetőséget szolgálják).

A tananyagokat a hallgatóknak hozzáférhető, zárt honlapfelületen lehet majd elérni, letölteni.

Minden modul végén lesz egy tesztvizsga, amit teljesítve tovább lehet lépni a következő modulra. Végül az 5 modul után, a legvégén lesz egy szintén írásos, online zajló tesztvizsga. A vizsgától nem kell megijedni, nem azt szolgálja, hogy mindenkit megbuktassunk, hanem inkább olyan funkciója van, hogy mindenki figyelemmel kövesse végig az előadásokat, mert bár van köztük száraz, nehéz anyag, azért mind nagyon fontos lehet egyszer egy praxisvezető életében.

Dr. Demjén Zsófia
a képzés szakmai vezetője

9 thoughts on “Hogyan lehet hozzáférni a tananyagokhoz majd?”

 1. 1., Nem látok árat. Ingyenes lesz a képzés?
  2, Ezt a képzést elfogadja-e a Kamara szakvizsga helyett? Még nincs szakvizsgám, már nem is tervezem, mert 73 éves vagyok, de még a fiatal alkalmazottak mellet aktív vagyok, és az enyém a praxis a mellette levő Állatpatikával és a pet-shop. Az alkalmazottam most kezdi(októberben) a szakvizsga tanfolyamot.

 2. Mikor és hol kell regisztrálni a képzésre? A tanfolyam áránál láttam, hogy már az idén(2017) augusztusban be kellene fizetni az első részletet.Mi van, ha valaki nem tudja ezt pillanatnyilag megtenni? Egyébként a 3 havonkénti majd 80 ezer ft befizetését sokallom és eléggé feszített tempónak tartom. A kis praxisok ezt elég nehezen termelik ki.

  1. Kedves Rózsa!

   Elnézést, csak most láttam a hozzászólásodat.
   A szeptemberi tanfolyam betelt már, de fog még indulni – anyagilag ugyanilyen feltételekkel – a képzés (előreláthatólag jövő év elején, de ha feliratkozol a hírlevélre itt: http://www.praxisvezeto.hu/erdekel , akkor biztosan kapsz értesítőt a regisztráció lehetőségéről.
   Első látásra talán soknak tűnik 300.000 Ft nettó, de ha belegondolsz, akkor ez egy két éves képzés, a végén egy kommunikációs tréninggel. Még mindig ez a legkedvezőbb árú képzés, amelynek elvégzésével 2022 után állatorvosi praxist vezethet valaki (nem beszélve az ár/érték arányról!).

   Üdvözlettel,

   Demjén Zsófia
   a képzés szakmai vezetője

  1. Kedves Zsófia!
   A 2. “évfolyamra” a jelentkezés régen betelt, de valószínűleg szeptemberben indul a következő.
   Iratkozz fel az “Érdekel” menüpontnál, és így kapsz róla emailt, amint már tudjuk, mikor indul pontosan a következő képzés.
   Üdv,

   Demjén Zsófi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.