Mi

A MÁOK Állatorvosi Praxisvezető postgraduális képzés egy nagyrészt online, otthonról végezhető tanfolyam olyan állatorvosoknak, akik a praxisuk vezetéséhez szükséges szerteágazó ismereteket szeretnék egy helyen, a lehető legköltséghatékonyabban szerezni.

Az előadások alapja egy írott anyag, amit a legtöbb esetben videó egészít ki. Az ellenőrző kérdések kizárólag csak az írott részben található információkra vonatkoznak. A videó inkább a könnyebb megérthetőséget szolgálja, gyakorlati példákkal színezve az elméletet.

 

A, A tanfolyam felépítése

A tanfolyam 5 modulból áll:

I. Jogi ismeretek

II. Gazdasági ismeretek

III. Az állatorvosi praxis üzemeltetése

IV. Humán erőforrások, gyógyszerforgalmazás

V. Kommunikáció

 

Egy-egy modul 10-16 előadásból áll, és kb. 1 hónap áll rendelkezésre. Mivel online zajlik a tanfolyam nagy része, így ezen belül mindenki a saját tempójában végezheti el. Hetente három-négy előadás kerül feltöltésre. De ha úgy kényelmes, a modul végén letöltöd az előadásokat, és egy hét alatt is a végére érhetsz. A tananyag nagysága miatt azonban azt javasoljuk, hogy ne halogass, inkább minden héten foglalkozz a tananyaggal egy kicsit!

A kommunikáció modul zárása egy 6 órás tréning (max. 20 fős csoportokban), majd két hét elteltével egy utánkövető, 3 órás tréning budapesti helyszínen. (Utánkövető tréning – ahol felmérheted, hogy mennyire tudtad a gyakorlatba ültetni a kommunikációs tréning során tanultakat.)

 

 

B, Konzultáció

Az előadókkal a tananyag feldolgozása során lehetőség nyílik fórum alapú konzultációra. Így az olyan kérdések, amelyek esetleg többetekben is felmerülnek, a tanfolyam minden résztvevője számára láthatóak és visszakereshetőek a válasszal együtt.

Az előadók az előadásuk alá beírt kérdéseket igyekeznek minél előbb megválaszolni, max. 2 héten belül.

Ha valaki szeretne egy adott terület előadójával a továbbiakban együttműködni, vagy tanácsadáson részt venni, arra a tanfolyam keretein kívül nyílik lehetőség egyéni megállapodás alapján. Az előadók feltüntetik elérhetőségüket az előadásaikban.

 

C, Vizsga

Minden modul végén egyszerű választásos teszt lesz. Ennek sikeres teljesítésével lehet továbblépni a következő modulra. A tanfolyam végén pedig záró tesztvizsga lesz. Ennek teljesítésekor jogosult a tanfolyamon részt vevő az oklevélre és a MÁOK Állatorvosi Praxisvezető címre.

***

Ezt láttad már?

Milyen kérdésekre kaphatsz választ a tanfolyamon?