Új képzés – most másfél év alatt

Kedves kollégák!

Újra indítunk egy évfolyamot – megfelelő számú jelentkező esetén – 2020. augusztusban. Mivel 2022. januártól ezzel a végzettséggel lehet önállóan is praxist vezetni, ezért hogy addigra be tudjuk fejezni, most nem 2 évig fog tartani a képzés, hanem csak 1,5. A tartalom nem fog változni, csak most lesz olyan hét, amikor nem 1, hanem 2 előadásanyag kerül majd feltöltésre a képzés zárt honlapján.

De persze nem csak a “papír” miatt érdemes elvégezni a képzést! Akinek saját praxisa van, vagy ha szeretne sajátot nyitni, akkor mindenképp ajánlom a MÁOK Állatorvosi Praxisvezető képzését!

Itt tudsz jelentkezni: www.praxisvezeto.hu/regisztracio

De nem csak én ajánlom, hanem azok is, akik már elvégezték/ most végzik. Néhány vélemény:

  • Alapvetően jó a képzés, rendszerezi azt a tudást ami már valahol benne van az emberben és a szakmánk teljes vertikumát átfogó iránymutatást ad a vezetői feladatokról. Nem várható el egy ilyen jellegű kurzustól, hogy mindenre kiterjedő, részletes tudást biztosítson, de jó szemléletet ad a praxisvezetői munkához. Nagy előnye a képzésnek, hogy a modulok tömörek, a tanulás szempontjából nem reménytelenül nagy terjedelműek! Amikor a mindennapi munka mellett tanul az ember, ez nagyon lényeges szempont! Biztos vannak benne hibák, hiányosságok, de erre most nem emlékezem 🙂
    Feltétlenül ajánlanám bárkinek, akár szüksége van rá, akár nem!
    És nem utolsó sorban gratulálok a képzés managementjének és az előadóknak! Köszönöm mindenkinek! KJP
  • A képzés legnagyobb előnye számomra, hogy az embernek (saját esetemben mint anya, feleség és vidéki állatorvos) sok időt spórolt meg, amit főként a családomtól kellett volna elvennem. Nagyon kedvező, rugalmas ez az online képzés ill. vizsgázási lehetőség. Sok téma nagyon távol állt tőlem. Sok témának viszont örültem, hogy helyt kapott a tematikában. A későbbiekben így lesz hova visszanyúlnom, ha ezekben a témákban kérdéseim, problémáim lennének.
  • Továbbra is fenntartom ama véleményemet, hogy a képzést hiba lett volna kihagyni.
  • Megváltozott világunkban nemcsak a szűken vett szakmai ismeretekre van szükség ha valaki állatorvosi praxist folytat, hanem a praxisvezető tanfolyam keretén belül megszerezhető ismeretekre is. Mivel jómagam 40 éve praktizálok, tudom, hogy nagyon sok információt kellett az évek során ” felszedni ” (sokszor elég nehezen) azon ismeretekből amiket a tanfolyamot végzők már rendszerezve készen megkaphatnak. Az itt megszerezhető tudásanyag számomra is sok értéket jelentett és rengeteget bővített az ismereteimen.
  • Örülök, hogy részt vettem , hasznosnak és érdekesnek tartottam 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.